آشپزخونه کوچیک ما

شربت آلبالو و مربا آلبالو

مواد لازم:

آلبالو:1کیلو

شکر:2کیلو

آب:5/1لیتر

طرز تهیه:

هسته آلبالو را جدا میکنیم با شکر 24 ساعت در یخچال میگذاریم تا آب بیندازد و آلبالو را روی حرارت میگذاریم و آب را اضافه میکنیم و منتظر میشویم تا به قوام بیاید و بعد آن را صاف میکنیم

پ.ن1:برای مربا میتوانیم تا همین مرحله پیش برویم و دوباره آب و شکر اضافه کنیم و یه بسته پودر ژله آلبالو را هم حل کرده و به مربا اضافه کنیم و میگذاریم به قوام بیاید

نوش جان


دسته بندی : صبحانه
برچسب‌ها: مربا, نوشیدنی, صبحانه

نویسنده: من و مامان | | 12:25 - شنبه بیست و پنجم شهریور 1391

   آخرین مطالب

» باقالی پلو با گوشت ( جمعه سی ام آبان 1393 )
» نخود پلو ( شنبه پنجم مهر 1393 )
» دلمه کلم ( یکشنبه سی ام شهریور 1393 )
» دمنوش آلبالو ( شنبه یکم شهریور 1393 )
» عزت ایران ( شنبه بیست و هشتم تیر 1393 )
» کرپ ( چهارشنبه بیست و پنجم تیر 1393 )
» خورشت آلو اسفناج ( جمعه بیستم تیر 1393 )
» کوکو کاهو ( یکشنبه پانزدهم تیر 1393 )
» پیتزا گوشت و قارچ ( سه شنبه دهم تیر 1393 )
» قیمه لا پلو ( پنجشنبه بیست و پنجم اردیبهشت 1393 )
» توت فرنگی یخی ( شنبه بیستم اردیبهشت 1393 )
» مربای توت فرنگی ( دوشنبه پانزدهم اردیبهشت 1393 )