آمارگیر وبلاگ

آشپزخونه کوچیک ما - شربت آلبالو و مربا آلبالو

آشپزخونه کوچیک ما

شربت آلبالو و مربا آلبالو

مواد لازم:

آلبالو:1کیلو

شکر:2کیلو

آب:5/1لیتر

طرز تهیه:

هسته آلبالو را جدا میکنیم با شکر 24 ساعت در یخچال میگذاریم تا آب بیندازد و آلبالو را روی حرارت میگذاریم و آب را اضافه میکنیم و منتظر میشویم تا به قوام بیاید و بعد آن را صاف میکنیم

پ.ن1:برای مربا میتوانیم تا همین مرحله پیش برویم و دوباره آب و شکر اضافه کنیم و یه بسته پودر ژله آلبالو را هم حل کرده و به مربا اضافه کنیم و میگذاریم به قوام بیاید

نوش جان


دسته بندی : صبحانه
برچسب‌ها: مربا, نوشیدنی, صبحانه

نویسنده: من و مامان | | 12:25 - شنبه بیست و پنجم شهریور ۱۳۹۱

   آخرین مطالب

» پیتزا صبحانه ( پنجشنبه هفتم اسفند ۱۳۹۳ )
» ماهی کبابی ( جمعه دهم بهمن ۱۳۹۳ )
» خورش مرغ آلو ( سه شنبه سی ام دی ۱۳۹۳ )
» پلو گوشت زعفرانی ( جمعه بیست و ششم دی ۱۳۹۳ )
» خورش خلال کرمانشاهی ( شنبه بیستم دی ۱۳۹۳ )
» کرم کارامل ( سه شنبه یازدهم آذر ۱۳۹۳ )
» رشته خشکار ( چهارشنبه پنجم آذر ۱۳۹۳ )
» باقالی پلو با گوشت ( جمعه سی ام آبان ۱۳۹۳ )
» نخود پلو ( شنبه پنجم مهر ۱۳۹۳ )
» دلمه کلم ( یکشنبه سی ام شهریور ۱۳۹۳ )
» دمنوش آلبالو ( شنبه یکم شهریور ۱۳۹۳ )
» عزت ایران ( شنبه بیست و هشتم تیر ۱۳۹۳ )