آشپزخونه کوچیک ما

آشپزی

شربت آلبالو و مربا آلبالو

مواد لازم:

آلبالو:1کیلو

شکر:2کیلو

آب:5/1لیتر

طرز تهیه:

هسته آلبالو را جدا میکنیم با شکر 24 ساعت در یخچال میگذاریم تا آب بیندازد و آلبالو را روی حرارت میگذاریم و آب را اضافه میکنیم و منتظر میشویم تا به قوام بیاید و بعد آن را صاف میکنیم

پ.ن1:برای مربا میتوانیم تا همین مرحله پیش برویم و دوباره آب و شکر اضافه کنیم و یه بسته پودر ژله آلبالو را هم حل کرده و به مربا اضافه کنیم و میگذاریم به قوام بیاید

نوش جان


برچسب‌ها: مربا, نوشیدنی, صبحانه
+ نوشته شده در  شنبه بیست و پنجم شهریور 1391ساعت 12:25  توسط من و مامان  |