آشپزخونه کوچیک ما

آشپزی

گندم پلو

مواد لازم:

گوشت۳۰۰گرم

نخود؛لوبیا سفید؛لوبیاقرمز هرکدام۱۰۰گرم

پیاز۱ عدد متوسط

بلور گندم۴۰۰گرم

رب ۲قاشق غذا خوری

ادویه و روغن به مقدارلازم

طرز تهیه:

اول گوشت با پیاز و نخود و لوبیا و رب و ادویه رو میذاریم عین آبگوشت پخته بشه

بعد بلغور ها رو تفت میدیم

بعد بلغورها رو با مواد مخلوط میکنیم و عین برنج دمشون میکنیم

بعد از نیم ساعت غذا آماده است

پ.ن۱:این غذا با سالاد شیرازی خیلی خوشمزه میشه

پ.ن۲:سریع هم حاضر میشه


برچسب‌ها: غذای اصلی, پلو و چلو, غذای ایرانی
+ نوشته شده در  دوشنبه بیست و نهم خرداد 1391ساعت 14:29  توسط من و مامان  |